Kaller: E-post:

Naken norsk dame norske naken jenter


naken norsk dame norske naken jenter

som deles på forumet. Hun var under 18 år da bildene ble tatt. Bildet av kvinnen som vil forbli anonym er i utgangspunktet helt uskyldig, men er modifisert for å fremheve kvinnens bryster. Kontakt TV 2s reporter her. Nettstedet hvor dette gjøres tillater personer å laste opp bilder og delta i diskusjoner helt anonymt. Vedkommende svarte ikke på spørsmål om hva han eller hun mente om at private bilder spres på nettsiden, uten at ofrene er klar over det.

Det gjøres kun hvis man klarer å bevise at man er den avbildede personen. Det tar bare et par minutter før noen svarer på henvendelsen. Det finnes ingen innlogging på siden. Hvis vi tror det er snakk om barneporno sletter vi det øyeblikkelig. Likevel ble jeg glad da jeg ikke fant det på forumet, glad for at jeg enn så lenge kan gå rundt på gata uten at alle jeg møter vet hvordan jeg ser ut naken, sier hun. Eieren av siden som kontaktet oss bærer preg av enten å være ung eller at engelsk ikke er morsmålet. Populært nettsted, nettstedet er registrert via en anonym konto som peker mot Kina. Et utdrag fra en samtale mellom medlemmer på forumet. De anonyme brukerne på forumet deler hundrevis av bilder hver eneste dag, og mesteparten av bildene er enten stjålne eller publisert uten samtykke.

Det viser at man virkelig må tenke seg om når man legger ut bilder, sier hun. I tillegg til disse innholdskategoriene har forumet også stedsbaserte kategorier. «Anders» sprer nakenbilder av jenter han treffer på Tinder og synes det er helt greit. Problemet er at personene som legger ut slike bilder ikke bryr seg om at det er ulovlig. Det ligger tusenvis av bilder der ute og under bildene står det fullt navn på jentene, og ofte også lenke til Facebook-eller Instagram-profilene deres så man kan gå rett inn på siden deres, forteller hun. Nettstedet er hyppig besøkt, men noe nøyaktig antall daglige besøkende er vanskelig å kunne stadfeste. Ja, man kan i utgangspunktet ikke publisere bilder av andre uten deres samtykke. Det er 19 land som har fått sin egen kategori på nettsiden, og Norge er ett av dem. Vet du mer enn oss om denne saken? Andre rom er derimot litt mer generelle, og det er her de store mengdene holder til.

.

Lik TV 2 Nyhetene på Facebook. Det er viktig å påpeke at det ikke er de avbildede personene som selv har lastet opp bildene på siden. Dette er et bilde jeg sendte til en jeg stolte på for 4 år siden, men nå er saken politianmeldt, sier en av jentene til. Han er derfor positiv til at det i løpet av det siste halvåret har vært flere dommer, der unge personer har blitt dømt for spredning av nakenbilder. Innhold eldre enn 100 sider(!) med diskusjonstråder er ikke lenger synlig. Norsk senter for informasjonssikring (norsis), og spesialiserer seg på å hjelpe privatpersoner med å få fjernet uønsket informasjon fra nettet. Med andre ord kan hvem som helst gå inn og se på bildene, samt laste opp sine egne. Ber om konkrete bilder, det finnes flere diskusjonsemner på siden. Kvinnen sier at det i retrospekt har gjort noe med hvilke bilder hun velger å dele på sosiale medier: Før jeg trykket på lenken, hadde jeg helt panikk, og skjønte ikke hvilket bilde det var.

Da ble en 20 år gammel kvinne fra Lofoten ble dømt til tre måneders ubetinget fengsel for å ha spredt et nakenbilde av en jevnaldrende kvinne, som hun fant på kjærestens snapkonto. Serverne er spredt over flere geografiske plasseringer, og domenene er registrert i Russland. I vinter opplevde hundrevis av norske jenter å få nakenbilder av dem spredt på en skjult server i spillappen Discord. Mange av de mer uskyldige bildene kopieres fra jentenes egne sosiale sider, som for eksempel Facebook. Det kreves heller ikke et medlemskap. Hun var, som de fleste andre, ikke klar over at et bilde av henne lå ute på nettsiden: Med de ulike sosiale mediene er det klart at det i dag er enklere å kopiere bilder, men. I stedet fant hun bilder av tusenvis av andre jenter. Stadig flere ofre, private bilder som kommer på avvei på internett er et økende problem, spesielt blant unge. Samme statistikk hevder også at siden oftest blir besøkt fra skolenettverk. Men så tenker jeg også på de stakkars jentene som har fått nakenbilder av seg delt.

Dette må ut, dette er ikke noe vi kan tie om, sier hun. Var under 18 år, en annen av jentene som Moss Avis har vært i kontakt med opplevde at fire av bildene hun selv la ut på et sosialt nettverk havnet på nettsiden. Det er det kvalmeste jeg har sett! Flere av disse personene er også fra distriktet og fylket for øvrig. Alle peker på oss. Dersom det ligger et bilde av deg der ute er det fint å få vite det.

Én av dem er en kvinne i 20-årene fra Moss. Han kjenner til den aktuelle nettsiden. Nakenbilder av hundrevis av norske jenter deles på det mørke nettet. Jeg ble sjokkert da jeg oppdaget nakenbildet på siden. Så jeg gikk inn på appen for å se om jeg fant bildet av meg, sier hun til. Dessuten kan det skape problemer i framtiden, hvis de ikke blir slettet. Mye mulig det er noe der ute, ettersom hun legger ut en del lettkledde bilder, er meldingen som fulgte med bildene. Hvilket land det egentlig stammer fra er ikke lett.

Callgirl trondheim bilder av nakne jenter

Naken Norsk Dame Norske Naken Jenter

Gigolo dating site kåte damer i bergen

«Vilde» begynte å varsle dem hun fant bilder. Med mindre man aktivt endrer innstillingene er profilene helt åpne og bildene tilgjengelige for alle. I tillegg benytter nettstedet seg av en såkalt «content delivery network som mellomlagrer nettsiden på tusenvis av servere på verdensbasis. Ett av rommene NRKbeta har fulgt med på har i snitt rundt 200 påloggede brukere til enhver tid gjennom dagen. Her finner man en forumtråd rettet mot jenter fra mossedistriktet. Det er veldig bra, sier Hans Marius Tessem, seniorrådgiver. Naken norsk dame norske naken jenter

Massasje jenter bergen sugar daddy porn

I en kommentar til Moss Avis skriver eieren av nettsiden, som ikke oppgir noe navn eller kjønn, at det finnes et skjema å fylle ut for de som vil ha bilder fjernet fra siden. Selve nettstedet har eksistert i over syv år, og det finnes ingen oversikt over de eldste forumtrådene eller bildene. Det forteller Runar Skaare Tveiten, rådgiver i opplysningssiden, til Moss Avis. Det er naken norsk dame norske naken jenter jo helt fryktelig, sier kvinnen. Vet det er tatt mange bilder av en gjeng som gikk på Kirkeparken, skriver noen i en kommentar som daterer tilbake så sent som august 2012. Han forteller at det er lite de kan gjøre for å få slettet bildene, men at de er i kontakt med de som driver appen for å forsøke å forklare for dem at det bryter med norsk lov å ha denne typen innhold liggende ute.